Ne može bez voljenog kluba

Halilhodžić morao hitno u BiH, posjetio usput i svoj Velež

Bh. strateg Vahid Halilhodžić nije bio na klupi Nantesa u velikoj pobjedi nad PSG-om.

Kanarinci su u meču 32. kola Ligue 1 nadigrali aktuelnog šampiona, koji je izgledao očajno, posebno u odbrani, a ovi bodovi za Nantes bili su iznimno važni zbog konačnog osiguravanja opstanka.

Na klupi Nantesa sinoć iznenađujuće nije bio Halilhodžić već njegov najbliži asistent Patrick Collot, a mediji u Francuskoj otkrili su kako razlog zapravo leži u smrti punice, zbog čega je bio primoran doputovati u BiH kako bi sahrani prisustvovao.

A dolazak u Hercegovinu nije mogao proteći da Halilhodžić ne posjeti 'svoj' Velež, s čim se mostarski klub i pohvalio putem zvanične stranice.

"Danas je svojim iznenadnim dolaskom i posjetom klupskih prostorija veliku čast i zadovoljstvo učinio naš Vahid Halilhodžić, koji je pored privatnih obaveza našao vremena i prostora da se raspita za trenutnu situaciju u i oko Veleža, te poželi puno sreće u nastavku sezone", naveli su iz Veleža.

Nantes se inače pod Vahinim vodstvom nalazi na 14. poziciji u francuskom šampionatu i ne bi trebao imati nikakvih problema u posljednjih šest kola.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.