Nevjerovatne scene na Etihadu

"Horor" od 60 sekundi: Erupcija oduševljenja, pa hladan tuš koji će zauvijek pamtiti

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja sinoć su se oprostili od takmičenja u Ligi prvaka za ovu sezonu.

City je u dvomeču igrao 4:4 protiv Tottenhama, ali su gosti zbog pobjede 1:0 u prvom meču, te golova u gostima u revanšu na kraju prošli dalje. Građani su uspjeli dati gol za 5:3 u 93. minuti, ali je VAR reagovao i to poništio.

Nakon što je Sterling zabio pogodak za 5:3 nastala je erupcija oduševljenja na Etihadu, a onda su igrači i navijači ovog tima samo 60 sekundi kasnije doživjeli veliki šok.

Na displej ekranima na stadionu se pojavila slika na kojoj piše da nije gol nakon što su u VAR sobi pregledali snimak, te da je to bio ofsajd.

Na video snimku ispod se jasno vidi sva sreća i tuga navijača Cityja u samo 60 sekundi, a također se u pozadini čuje i radost navijača Tottenhama nakon što su vidjeli da od gola nema ništa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.