Zaslužni za pozitivnu atmosferu

Obavještenje Manijaka nakon suspenzije južne tribine stadiona Grbavica

Admin Čaušević

FK Željezničar će u 27. kolu Premijer lige na stadionu Grbavica dočekati Krupu.

Kapije za ulazak na južnu tribinu popularne Doline ćupova će biti zatvorene, ali će Plavi opet imati podršku popularnih Manijaka.

U kratkom saopštenju na Facebook stranici Manijaci su poručili da su oni zaslužni za pozitivnu atmosferu na tribini i niko više te da će na kratko preseliti na sjevernu tribinu.

"Za dosadašnju pozitivnu atmosferu na tribini jedino smo MI zaslužni i niko drugi više.

Međutim i na ovoj utakmici, kao i prethodnim obavezni smo biti na nivou i nastavit sa dobrim izdanjima.

Zbog suspenzije tribine JUG, ista neće biti u funkciji, pa ćemo se morat nakratko preseliti na sjever i odatle pružiti potrebnu podršku igračima", saopštili su Manijaci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Južna tribina stadiona Grbavica je suspendovana zbog dešavanja na sarajevskom derbiju, tj. zbog prevelike upotrebe pirotehničkih sredstava. Osim toga Željezničar je kažnjen s 5.000 KM.

Inače, meč Željezničar - Krupa se igra u subotu s početkom u 20 sati, a sudit će ga Sabrija Topalović iz Zenice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.