Potpisuje još jedan veliki ugovor

Na stolu Felipea Luisa dvije fantastične ponude, koju će odabrati?

Lijevi bek Atletico Madrida Felipe Luis ovog ljeta gotovo sigurno mijenja sredinu.

Luis, koji se u Atletico vratio 2015. godine nakon neuspješne epizode u Chelseaju, ima ugovor do kraja aktuelne sezone, a kako sada stvari stoje isti neće biti produžen.

Ipak, za Brazilca neće biti problema kada je u pitanju pronalazak novog kluba obzirom da se dva evropska velikana interesuju da ga dovedu.

Kako prenosi The Sun, za Luisa su zainteresovani Borussia Dortmund i Barcelona, ekipe koje bi voljele besplatno dovesti lijevog beka koji bi trebao biti rezervna opcija u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Luis već ima 33 godine i sigurno će ovo biti posljednja prilika za njega da potpiše još jedan dobar ugovor do kraja karijere.

On je u toku ove sezone odigrao ukupno 26 utakmica u dresu Jorgandžija te je postigao dva gola uz tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.