Defanzivac Čelika pred sutrašnju utakmicu

Pecelj: Pobjedom protiv Tuzla Cityja iskupiti se za lošu partiju protiv Krupe

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra igraju važnu utakmicu protiv Tuzla Cityja u Premijer ligi. Zeničani žele da ostanu u borbi za Evropu, a za to im sutra trebaju tri boda, protiv veoma kvalitetne gostujuće ekipe.

Tuzla City ima veoma opasne igrače prema naprijed, to je danas istakao na press konferenciji i defanzivac Čelika, Ljubiša Pecelj, koji vjeruje da će sutra ekipa dobro reagovati nakon visokog poraza u Krupi, te da će se vratiti na pobjednički kolosijek.

"Sigurno da nas očekuje teška utakmica, gosti imaju jedan dobar niz, četiri utakmice su bez poraza i dolaze u Zenicu da se nadigravaju. Nadam se da ćemo sutra biti na nivou, da ćemo se boriti od prve do zadnje minute, te da ćemo s tri boda ostati u borbi za Evropu i iskupiti se za lošu partiju u Krupi", ističe Pecelj.

Dotakao se kratko i prošle utakmice, te je i odgovorio ko je najopasniji igrač Tuzla Cityja.

"Sigurno da nam je nakon Krupe bilo teško, prekinuli smo pozitivan niz, a uz to primili pet golova. Nije nam bilo lagano, ali poslije te utakmice smo kazali da to moramo što prije zaboraviti, te se okrenuti sutrašnjoj utakmici koja je veoma važna i gdje nemamo pravo na kiks. Kada je u pitanju Tuzla Citya po meni njihov najbolji i najopasniji igrač je Miloš Stojčev i posebno ćemo obratiti pažnju na njega", kazao je Pecelj.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.