Ko propušta naredno kolo: Problemi za Široki Brijeg, Zrinjski, Čelik, Zvijezdu 09, Slobodu....

Svi susreti se igraju u subotu

Ko propušta naredno kolo: Problemi za Široki Brijeg, Zrinjski, Čelik, Zvijezdu 09, Slobodu....

S. Mlaćo

Uzbudljivo je u Premijer ligi naše zemlje. Prednost Sarajeva u odnosu na Zrinjski istopila se na četiri boda i u Mostar se vratio optimizam.

Bitka se vodi i za Europu, dok su Krupa i GOŠK pobjedama pokazali da se neće lako predati.

I u narednom kolu čeka nas dosta uzbuđenja. Široki Brijeg će na svom terenu ugostiti Zrinjski. Radi se o derbiju 27. kola.

U ovom susretu Širokobriježani zbog crvenog kartona na Koševu neće moći računati na Dinu Ćorića, te Marina Popovića koji ima tri žuta kartona.

Na drugoj strani zbog crvenog kartona pravo nastupa nema mladi Kristijan Stanić. Pravo nastupa neće imati ni Frane Čirjak.

GOŠK će na megdan Mladosti bez Stjepana Vege, dok će domaćima nedostajati Welbeck Maseko. Krupa će u goste Željezničaru bez Igora Makitana, a u timu Radnika neće biti Dejana Maksimovića.

Čelik će Tuzlu City dočekati bez Nermina Jamaka, dok će Sloboda protiv Sarajeva biti lišena usluga napadača Seida Zukića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezdi 09 će u Bijeljini nedostajati Dušan Babić i Marko Anđić.

Svi susreti narednog kola igraju se u subotu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Portugalac
Aman jarabbi Nermin Jamak najbolje vezni igrac u Pl. Koja nebuloza PA on ima 32 g.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi