Pomoćni trener gostiju sa Pecare

"Nadam se da će Željo ispuniti cilj, ovaj klub i ova publika to zaslužuju"

Samir Mlaćo, foto: S. Bošković

Široki Brijeg je večeras neporažen napustio Grbavicu pošto je odigrao 0:0 sa Željezničarom u okviru 28. kola Premier lige.

Gosti mogu biti zadovoljni, a nakon meča novinarima se obratio pomoćni trener gostiju Aleksandar Vlaho.

"Utakmica kakva se i očekivala - tvrda. Bodovi su bili potrebni objema ekipama, Željo je na početku bio bolji... Nakon toga smo mi stabilizirali igru, priveli prvi dio kraju, ali u zadnjih pet minuta opet incijativa Želje. Na poluvremenu smo mijenjali neke stvari u igri, opet je Željo napadao, a naši igrači su odigrali borbeno i borili se za svaku loptu. Imali smo tu šansu na kraju, ali nažalost nismo je iskoristili. Nadamo se da će nam ovaj bod pomoći u ostvarenju cilja", kazao je Vlaho.

"Nadam se da će tablica ostati ovakva i da će Željo ispuniti svoj cilj. To zaslužuju ovaj klub i ovaj publika".

"Da nam je neko ponudio bod prije puta mi bismo potpisali to. Imali smo pehova na treningu, sinoć u dva sata Bagarić je dobio temperaturu 39. Svi su danas dali 150 posto svojih mogućnosti, a fizički smo jako dobro spremljeni".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.