Nije pazila na detalje

Zbog Instagrama njegove supruge: Navijači Manchester Uniteda su sigurni da Herrera odlazi

Endin Čaušević

Španski fudbaler Ander Herrera još uvijek ne želi produžiti ugovor s Manchester Unitedom koji ističe na kraju ove sezone.

Crveni đavoli su pokušali u nekoliko navrata da počnu pregovore s španskim veznjakom, ali je Herrera odbio da produži saradnju i kako stvari stoje na kraju ove sezone će kao slobodan fudbaler napustiti Old Trafford.

Herrera je ove sezone bio jedan od boljih u očajnoj sezoni Crvenih đavola i jasno je zbog čega ga žele zadržati na Teatru snova. Međutim, Španac očito ne želi da ostaje i navodno je već dogovorio da karijeru nastavi u dresu PSG-a.

Navijači Uniteda su sigurni da Herrera odlazi nakon što su jutros vidjeli story na Instagramu njegove supruge Isabel Collado. Ona je objavila krakti video, a iza nje se vide papirne kutije koje se koriste za selidbe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.