Željezničar gostuje Radniku

Osima pred gostovanje u Bijeljini brinu dva igrača

Admin Čaušević

Vrlo važnu utakmicu za plasman u kvalifikacije za Evropa ligu Željezničar će igrati u subotu. 

Plavi će gostovati Radniku i u duelu s jedinim neporaženim timom ove poluseone bit će im dovoljan remi da zadrže četvrto mjesto.

Izabranici Amara Osima su danas na glavnom terenu Grbavice danas obavili redovan trening, a iskusnog stručnjaka brinu dvojica igrača.

Naime, zbog lakših povreda trening u punom intenzitetu nisu obavili Mladen Veselinović i Antonio Pavić te je njihov nastup u subotu pod znakom pitanja.

Inače, Željina ekspedicija će sutra otputovati u Etno selo Stanišići gdje obaviti jedan trening i dočekati subotnji meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije polaska Osim će se obratiti medijima nakon čega bi trebalo biti poznato na koje igrače će moći računati u subotu.

Oba dosadašnja duela Željezničara i Radnika su završena minimalnim trijumfima domaćih ekipa kako na Grbavici tako i na Gradskom stadionu u Bijeljini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.