Pavić i E. Zec ponovo u rosteru, Željo se sprema za Radnik

Da li Plavi mogu do bodova?

Pavić i E. Zec ponovo u rosteru, Željo se sprema za Radnik

S. Mlaćo

Nakon pobjede nad Mladosti u FK Željezničar okrenuli su se duelu sa direktnim konkurentom u borbi za Evropu bijeljinskim Radnikom.

Duel ova dva tima igra se u subotu na Gradskom stadionu u Bijeljini, a Amara Osima može da raduje povratak Antonia Pavića i Ermina Zeca koji od utorka rade sa ostatkom ekipom.

Ovaj dvojac propustio je meč sa Mladosti, pa će Osim sada imati širinu u odabiru početne jedanaestorke.

Svi ostali nogometaši su u pogonu, a Plavi će u petak put Etno sela Stanišići gdje će dočekati meč sa Radnikom.

Svjesni su da ih čeka težak ispit, s obzirom da je Radnik u prvoj Osimovoj utakmici po povratku na klupu Želje slavio sa 1:0 nevjerovatnim pogotkom Velibora Đurića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč u Bijeljini igra se u subotu sa početkom u 17 sati. Željezničar trenutno nad Radnikom ima tri boda prednosti.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi