Određena službena lica za 31. kolo Premijer lige

Petrović u Bijeljini, Grbić u Banovićima

Određena službena lica za 31. kolo Premijer lige

S. Mlaćo

U subotu od 17 sati igraju se svi susreti 31. kola Premijer lige BiH.

Derbi se igra u Bijeljini gdje će Radnik ugostiti Željezničar. Pravdu na ovom meču će dijeliti Dragan Petrović iz Banja Luke, dok su njegovi pomoćnici Sreten Udovičić (Prijedor) i Aleksandar Smiljanić (Laktaši).

Tuzla City i Sarajevo igraju u Banovićima. Na centru će se naći Zoran Grbić iz Prijedora sa svojim pomoćnicima Senad Ibrišimbegović iz Travnika i Amerom Macićem iz Mostara.

Frano Jelić (Široki Brijeg) je glavni sudija duela Slobode i Krupe, dok će se u Doboj Kaknju na centru u duelu Mladosti i Širokog Brijega naći Admir Musić iz Sarajeva.

Admir Šehović (Sarajevo) je glavni sudija meča Čelika i Zrinjskog, dok je njegov sugrađanin Haris Kaljanac na centru u duelu Zvijezda 09 i GOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tri susreta će gledaoci moći pratiti u direktnom TV prijenosu. BHT će prenositi duel Mladosti i Širokog Brijega, a MOJA TV duele Tuzle City i Sarajeva, te Radnika i Željezničara.

Kompletan raspored te službena lica

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi