Ovo mu nije trebalo

Mesut Ozil ušutkivao navijače Valencije dok je izlazio s terena i napravio haos na tribinama

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala plasirali su se u finale Evropske lige nakon što su večeras s 4:2 kao gosti pobijedili Valenciju u revanšu polufinala.

Topnici su u prvom meču na svom stadionu slavili sa 3:1, a večeras su uspjeli da pobijede sa 4:2 iako je Valencia uspjela da dođe do prednosti od 1:0 na samom početku utakmice.

Međutim, Arsenal je brzo odgovorio i došao do preokreta, te se zasluženo plasirao u finale ovog takmičenja. Dosta okršaja vidjeli smo na terenu, ali i na tribinama.

Sredinom drugog poluvremena Mesut Ozil je došao u sukob s navijačima Valencije dok je izlazio iz igre. Oni su mu zviždali, a on ih je pokušao ušutkati gestikulacijom kojom je samo pogoršao stvari.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.