Samo nam je još ovo trebalo: Kolašinac povrijeđen, kolliko će odsustvovati s terena?

Nije mogao nastaviti meč

Samo nam je još ovo trebalo: Kolašinac povrijeđen, kolliko će odsustvovati s terena?

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala igraju protiv Valencije u gostima revanš utakmicu polufinala Evropske lige.

Valencia i Arsenal igraju još jedan sjajan meč na kojem smo vidjeli pet golova, a gosti vode sa 3:2. Arsenal je siguran putnik u finale jer je nemoguće očekivati neko čudo od Valencije.

Međutim, veoma loše vijesti stižu s Mestalle jer je u 71. minuti iz igre izašao bh. reprezentativac Sead Kolašinac. Bosanski tenk se požalio na povredu butnog mišića, a Emery je umjesto njega uveo Mustafija.

Kolašinac je nakon jednog skoka osjetio bol u butnom mišiću i očito nije mogao nastaviti meč. Ova povreda dolazi u najgorem trenutku s obzirom da za mjesec dana reprezentacija BiH igra dvije utakmice kvalifikacija za EP.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Nadamo se da povreda nije ozbiljnije prirode, a na neke detaljnije informacije morat ćemo još sačekati. Poznato je da na mečevima protiv Finske i Italije Robert Prosinečki ne može računati na suspendovanog Miralema Pjanića, te se nadati da Kolašinac nije ozbiljnije povrijeđen.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi