Vrijedne nagrade

FK Sarajevo nagrađuje dva navijača putovanjem s ekipom u Evropu!

Endin Čaušević

FK Sarajevo će ovog vikenda najvjerovatnije proslaviti titulu prvaka BiH, a za ovaj meč spremili su i posebne nagrade za svoje navijače.

Bordo tim dočekuje Zvijezdu 09 i u slučaju pobjede i teoretski će osigurati titulu prvaka naše zemlje. Također, klub s Koševa je objavio da navijače očekuje vrijedna nagradna igra, a da će dva navijača imati priliku s ekipom da putuju na jednu od evropskih utakmica.

Osim putovanja u Evropu, navijači imaju priliku osvojiti deset sezonskih ulaznica za sve domaće utakmice FK Sarajevo u sezoni 2019/20, te pet dresova.

Da bi se učestvovalo u nagradnoj igri potrebno je popuniti nagradni listić i ubaciti ga u kutiju koja će biti postavljena na svakom ulazu na stadionu Asim Ferhatović Hase na utakmici protiv Zvijezde 09 u subotu 18. maja 2019.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Listić za sudjelovanje u nagradnoj igri svaki navijač dobit će prilikom kupovine pojedinačne ulaznice za tribinu po izboru, a vlasnici sezonskih i bijelih članskih kartica svoj listić moći će preuzeti na samom ulazu na stadionu.

Proglašenje sretnih dobitnika bit će nakon posljednje premijerligaške utakmice, a nagrade će biti moguće preuzeti samo uz pokaz karte sa susreta 32. kola Premijer lige BiH (pojedinačne, sezonske/polusezonske, bijele članske).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.