Spremni tužiti "mešetare"

Pogledajte današnju press konferenciju FK Željezničar

Edmir Škorić

Predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar Nihad Selimović te članovi UO Admir Džubur i Mirza Ustamujić danas su na konferenciji za novinare govorili o poslovanju kluba u periodu od 1. januara do 30. aprila, kao i ostalim aktivnostima.

"Ostvarili smo za zelenim terenom pravo igranja u Evropi, čestitam igračima i Amaru Osimu. Zabrinjava nas što neko želi da nam oduzme to pravo tu mislim na prvostepeno komisiju jer je njihova odluka skandalozna, predsjednik sudačke komisije komentariše suđenje Željezničaru, određene logističke grupe pokušavaju da omoguće plasman nekim ekipama u Evropu, pričamo o najtrofjenijem bh. klubu, a ne o malom klubu", rekao je Ustamujić.

On je govorio o "mešetarima koji su koštali Željezničar licence", a kasnije su i predsjednik kluba Nihad Selimović i član UO Admir Džubur obrazložili situaciju.

Snimak press konferencije pogledajte ispod:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.