7

Komentari (7)

GAziJAA___
Kad su dolazili pljuvali su Misketa na sve strane..400000 KM duguju Amaru, i kazu sa ce braniti interese kluba, uz to Amar im glavni trener, istovremeno pozivajuci Misketa da se vrati i pljuju po Savezu i njegovoj organizaciji za licenciranje i ocekuju da im Savez da 500000 KM za tribinu...promjenite ime u FK MESETAR!
VelaHavle
Evo pogledah do kraja ovaj cirkus... namjera press konferencije je bila da se preplase clanovi drugostspene komisije kao i fudbalski savez... prijete nekakvim tuzbama, onaj papak Ustamujic pravi produkt SDA-SBB koalicije, samo spominje kako je to ostvareno na zelenom terenu... valjda su zato i sacekali s ovom konferencijom, dok ne bude osvojeno 4. mjesto... halo majmune, nije dovoljno samo na terenu osvojiti... moras postovati pravila igre... JEDINI argument im je da su sekretarice saveza nepismene, i stamparske greske u dopisima... puna podrska savezu i Slavki Petrovicu, ne dajte se zastrasiti - a istok im ni slucajno nemojte pokrivati nakon ove SKANDALOZNE, sto bi Ustamuljic rekao, presa konferencije
mosaljozemosaplavo
halo pitaru bavi se svojim klubom ustvari ne tvojim vec vijetnamskim ajd sad cao
VelaHavle
Hahahaha u narednih 10 dana ce poslati Savezu dokumentaciju da im pokriju istocnu tribinu, a istovremeno seljacic mali Ustamujic sprema advokate koji ce tuziti taj isti Savez.... oooj ugasite se bagro, ne blamirajte glavni grad vise
Nikoizniceg
Terminator
Kome to vi prodajete maglu.Leglo kriminala je u vašoj kući.Tužićete sve koji nerade vama u korist.Šta sve niste pokušali pa ste se na kraju toga sjetili.Kakvi vi i vaši experti.Vas treba tužiti za izrečene neistine.Ovo ste sazvali iz očaja ,da kao isprepadate članove komisije.Greške se svugdje plaćaju .Bez Evrope.
Nikoizniceg
Bravo. Digresijica, imaš li slučajno neku knjigu gramatike da mi posudiš, da naučim tako kao ti pisati? :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.