Sprema se slavlje na Koševu

Ludnica u autobusu Sarajeva: Mujakić zadužen za atmosferu na povratku kući!

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva poraženi su danas na Pecari od Širokog Brijega (1:0), ali su osvojili trofej Kupa BiH jer su u prvom meču slavili sa 3:0.

Bordo tim je sve dileme riješio prije sedam dana kada je na Koševu slavio sa 3:0. Široki je igrao veoma ofanzivno danas i uspio da povede sa 1:0, ali to je bilo sve što su uspjeli da urade.

Igrači Sarajeva su se odbranili do kraja meča s igračem manje, te su zasluženo osvojili trofej pobjednika Kupa BiH.

Nakon meča nastalo je veliko slavlje na terenu gdje je igračima Sarajeva dodijeljen pehar, a ubrzo nakon toga krenuli su put Sarajeva gdje će sigurno biti dočekani od strane svojih navijača.

Veliko slavlje fudbalera Sarajeva nastavilo se i u autobusu na povratku ka glavnom gradu naše zemlje. Navijači sve to mogu da prate uz live na Instagram profilu Nihada Mujakića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.