Trener Širokog nakon revanša protiv Sarajeva

Sedloski: Svi pričaju o publici, a niko ne spominje da nam nije sviran čist penal

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega pobijedili su danas Sarajevo na Pecari sa 1:0, ali im to nije bilo dovoljno da osvoje Kup BiH.

Široki je u prvoj utakmici na Koševu poražen sa 3:0 i danas su odigrali nevjerovatno ofanzivno, ali nisu imali snage da nadoknade zaostatak iz prvog meča.

Trener ovog tima Goce Sedloski čestitao je Sarajevu na osvajanju trofeja i svojim igračima na odličnom meču. No, kritikovao je sudije jer je siguran da im nisu svirali čist penal kod rezultata 1:0.

"Prvo da čestitam Sarajevu na Kupu i prvenstvo. Mi smo Kup izgubili u Sarajevu kada smo igrali veoma loše. Što se tiče današnje utakmice čestitam na igračima koji su dali zadnji atom snage. Na vrijeme smo dali gol i igrali smo jako dobro".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Imali smo te šanse koje nismo iskoristili. Danas su dečki pokazali odličnu igru i nemam šta da im zamjerim. Svi pričamo nešto drugo o publici, ali pogledajte dobro kakav penal nije dosuđen za nas. To je penal za 2:0. Vidio sam sliku sada dole i to je čisti penal za nas, ali to je odluka sudije i ima ljudi koji se brinu za to.

"Dobro smo igrali dok nije njihov igrač dobio crveni, ali normalno da 90 minuta ne možete imati takav pritisak. Njihov golman je bio odličan i to je to. Čestitke još jednom Sarajevu, ali i mojoj ekipi. Naš cilj je ispunjen, a to je izlazak u Evropu".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Affan
popusi ga goce
58 0
mbape
hajd ne seri
43 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi