NK Široki Brijeg se na Facebooku oglasio nakon finala Kupa

Lijep gest tima sa Pecare

NK Široki Brijeg se na Facebooku oglasio nakon finala Kupa

S. Grebović

Fudbaleri Širokog su danas minimalnim rezultatom slavili u revanš susretu finala Kupa BiH, ali je taj trijumf gorkog okusa, budući da su u prvom meču na Koševu poraženi sa 3:0.

Strijelac današnjeg gola za domaće bio je Dražen Bagarić u 23. minuti, ali to nije bilo dovoljno da se titula Kupa Bosne i Hercegovine zadrži na Pecari.

NK Široki Brijeg se po završetku meča na Facebooku oglasio čestitavši Sarajevu na osvajanju trofeja riječima:

"Našim sportskim suparnicima iz FK Sarajevo i njihovom cijelom kolektivu u ime uprave, igrača i stručnog stožera NK Široki Brijeg upućujemo čestitke na osvojenom trofeju Kupa BiH".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar20
mrs majku vas ustasku ..ubice !!!
44 1
Terminator
Čestitke Sarajevu na osvojenom Kupu Bih.
36 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi