Stao na put De Ligtu

Raiola ponovo kvari Barceloni veliki posao

Edmir Škorić

Barcelona i Mino Raiola nemaju baš dobru saradnju, a upravo kontroverzni menadžer stoji na putu Kataloncima do Matthijsa de Ligta.

Raiola zastupa De Ligta i, iako je trenutno pod tromjesečnom suspenzijom, otežava Barceloni posao.

Raiola je imao nesuglasice s Barcelonom kod transfera Ibrahimovića, Verattija i Pogbe, a sada je navodno glavna prepreka na putu De Ligta do Nou Campa.

Igrač je odlučan da potpiše za Barcelonu nakon uspješne sezone s Ajaxom, koji je načelno sve dogovorio s Kataloncima, ali Raiola se sada umiješao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I dok su i igrač i klub spremni za transfer u Barcelonu, Raiola ima neke određene uslove, a španski klub ne želi sada da ih ispuni i očito nas čekaju naporni pregovori, iako je sve izgledalo jednostavno.

Ukoliko De Ligt ne završi u Barceloni, Raiola će biti glavni krivac, tvrde dobro obaviješteni novinari u Španiji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.