Zidane ne želi da mu se iko miješa u izbor igrača

Trener Reala na press konferenciji govorio o svom timu

Zidane zaprijetio: Ukoliko se to desi, ja odmah odlazim iz kluba!

S. Pašalić

Real Madrid će sutra na Santiago Bernabeu odigrati posljednju utakmicu ove sezone u LaLigi protiv Betisa.

Trener Zinedine Zidane je uoči ove utakmice govorio o mnogim temama koje su aktuelne u Madridu u posljednje vrijeme.

Jedna od tih tema je i golman Keylor Navas za kojeg se pisalo da odlazi na kraju ove sezone, a Zidane je danas potvrdio da je razgovarao s njim, ali nije želio otkrivati detalje tog razgovora.

"Da li je to možda posljednja Keylorova utakmica? Mislim da nije, niti želim razmišljati o idućoj sezoni. Postoje mnoge glasine o tome šta će se dogoditi, ali neću ništa reći. Niko ne zna šta sam rekao Keyloru osim njega i mene"

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Bit će mi jasno ko će igrati kad počne sljedeća sezona. To je moja odluka. Što mislite, ko je zadužen za ovaj tim? Jasno je kao dan: ja sam trener, uvijek ću raditi ono što želim i ako ne mogu, onda ću odustati. To je jasno."

"Kada je riječ o transferima, u klubu ima ljudi i svi radimo zajedno. Ali tim, biranje ko će igrati, klupa, to je moj i posao mog stručnog štaba", zaključio je Zidane.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.