Traži se novi trener

Juve bira između Inzaghija, Mihajlovića i Sarrija

Edmir Škorić

Simone Inzaghi je navodno prvi favorit za posao u Juventusu.

Juventus je bez trenera nakon što je završena saradnja sa Massimilianom Allegrijem, koji će večeras protiv Atalante imati oproštaj od Torina.

Sada Stara dama intenzivno traga za njegovim nasljednikom, a prema posljednjim informacijama sa Apenina, trojica su u igri.

Prvi favorit je navodno trener Lazija Simeone Inzaghi, dok su u opticaju još i Chelseajev trener Maurizio Sarri i trener Bologne Siniša Mihajlović.

Spominjala su se i veća imena poput Pepa Guardiole i Zinedinea Zidanea, no sada je već izvjesno da će posao dobiti neko bliži italijanskom nogometu, a tu su Inzaghi, Sarri i Mihajlović bez premca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović se smatra autsajderom u ovoj trci, ali nije isključeno da srbijanski stručnjak dođe u Juventus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.