Zbog favorizovanja Ronalda trojica igrača Juventusa najavila odlazak!?

Da li ima istine u pisanju medija?

Zbog favorizovanja Ronalda trojica igrača Juventusa najavila odlazak!?

E. Škorić

Od svog dolaska, cijeli Juventus se vrtio oko Cristiana Ronalda. To je dinamika s kojom su neki igrači "nestali".

Don Balon, kojeg treba uzeti s rezervom zbog činjenice da je često objavljivao stvari koje u principu i nisu tačne, tvrdi da su trojica igrača Juventusa odlučila otići na kraju sezone zbog Ronalda.

Navodi se da su Paulo Dybala, Mario Mandžukić i Alex Sandro zatražili da odu jer su razočarani favorizovanjem Ronalda u Torinu.

Bilo je i za očekivati da će se sve vrtjeti oko Portugalca kada je u senzacionalnom transferu iz Real Madrida prešao u Juventus. Također, jasno je da se to ne dopada svima, mada niko javno nije istupio i rekao da im to smeta.

Ronaldo je došao kao neko ko bi napokon Juveu donio trofej Lige prvaka, ali ni Ronaldo nije uspio u tome. Juve je ispao od Ajaxa u četvrtfinalu, pa se tim morao zadovoljiti "samo" s naslovom prvaka Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li trojica nabrojanih na kraju otići iz Juventusa, koji svakako sprema velike promjene za novu sezonu.

Uostalom, došlo je i do promjene na klupi. Massimiliano Allegri više nije trener Stare dame, u iščekivanju smo novog.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Syr
jes, jes..pogotovo Sandro kojem je Ronaldo oduzeo njegovu prirodnu poziciju lijevog beka :). Blago vama i vasim izvorima hahaah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi