Stigao neposredno prije meča

Nekadašnji bh. reprezentativac jučer se pojavio na jednom od stadiona u našoj zemlji

Samir Mlaćo

Još uvijek nije poznato gdje će svoju karijeru nastaviti nekadašnji bh. reprezentativac. Nakon što se razišao sa Anderlechtom, defanzivac je u potrazi za angažmanom, a u posljednje vrijeme se povezuje sa grčkim AEK-om.

Nekadašnji bh. reprezentativac je ljubimac navijača AEK-a, ali problem pri realizaciji predstavljaju finansije, odnosno visina plate bh. nogometaša.

Dok čeka na novi klub, jučer je iskoristio priliku da posjeti Banjaluku i isprati meč novog-starog premijerligaša FK Borac protiv Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

Borac je već ranije osigurao titulu prvaka, a jučer je slavio 2:1. Nekadašnji bh. reprezentativac našao se na tribinama, što su i potvrdili iz FK Borac putem zvanične stranice.

On se našao u društvu sa bratom Stojanom i sportskim direktorom FK Borac Markom Maksimovićem.

Banjalučanin je u Brisel stigao za tri miliona eura sa etiketom jednog od najboljih defanzivaca Grčke, međutim nepromišljeni potezi, kao i skandali, rezultirali su time da epizodu u slavnom belgijskom klubu okonča nakon nekoliko mjeseci.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Još od decembra je bh. fudbaler bez takmičarskog ritma, zabranjeno mu je da igra i za drugi tim kako bi održavao formu.

U karijeri je, podsjetimo, prije Anderlechta igrao za Borac iz Banja Luke, Crvenu zvezdu, Napredak, Sheriff, Krasnodar, Spartak Vladikavkaz, Elazigspor, Gaziantepspor, Sporting Gijon, Tom Tomsk i AEK.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.