Pokušajte pogoditi ko je na slici: "A gledali su nas čudno..."

Bivši reprezentativci BiH

Pokušajte pogoditi ko je na slici: "A gledali su nas čudno..."

Objavljivanje fototgrafija iz djetinjstva trend je koji među poznatima ne jenjava već neko vrijeme. Tome su se priključili i mnogi iz svijeta sporta, a posljednji u nizu je i Stojan Vranješ.

Fotografija koju je ovaj nekadašnji reprezentativac BiH objavio na svom Instagram profilu datira iz vremena kada je još kao klinac s bratom Ognjenom počeo da sanja sportske snove, koje su ostvarili u međuvremenu i jedan i drugi.

"Ovako je počelo i još traje. Važno je bilo imati loptu bilo kakvu i komad trave. Dok su nas drugi čudno gledali, mi nismo posustajali, pa sad ti isti misle da su mogli isto. Ništa nije palo sa neba, nego kad je bilo teško onda se još jače treniralo. Početi na ovom nepokošenom terenu i stići do Lige prvaka, Evropske lige, Svjetskog prvenstva, pa prvenstava Rusije, Grčke, Španije, Belgije, Poljske, Rumunije, Turske i Srbije... Moramo biti zadovoljni", napisao je, između ostalog, Stojan.

I dok za mlađeg Vranješa zna cijela regija, ponajviše zbog skandala, Stojan je inače potpuna suprotnost. Vodi miran i porodični život van fudbalskog terena, ne eksponira se u medijima, a rijetko kada se može pronaći tekst o njegovom privatnom životu.

View this post on Instagram

Ovako je počelo i još traje @ognjen_vranjes ....važno je bilo imati loptu bilo kakvu i komad trave.Dok su drugi čudno nas gledali mi nismo posustajali pa sad ti isti misle da su mogli isto....ništa nije palo sa neba nego kad je bilo teško onda se još jače treniralo.Poceti na ovom ne pokošenom terenu i stici do @championsleague @europaleague @ekstraklasa_official @ligaromaneasca @superliga_srbija @russianpremierleague @spor_toto.superlig @super_league_gr @jupiler_belgium @laliga @worldcop2014 moramo biti zadovoljni #banjaluka# I kao sto kaze @thclafamilija ‘ćale je rekao sutiraj jos...jos je reko da nisam los rekao sam sebi treniraj jos ‘ to je kod nas bukvalno bilo!!!

A post shared by stojanvranjes23_official (@stojanvranjes) on

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Top Komentari

Ovaj i Onaj u Sportu
Dokaz kakva smo mi nacija ... covjek koji nas je izvrijedjao javno vi o njemu i danas dan pisete fuj .. sramite se .. e moji bosanci za sta ste vi ginuli
5 0
Mica
fuhhjjjj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije