Ove sezone je odigrao ukupno 37 utakmica za Real u svim takmičenjima i postigao 6 golova

Odlazak je sve izvjesniji

City, United i PSG u borbi za igrača Reala, ali moraju iskeširati 120 miliona eura

S. Pašalić

Real Madrid je imao katastrofalnu sezonu iza sebe.

Kraljevski klub nije uspio osvojiti niti jedan trofej, a sezonu u LaLigi su na kraju završili na trećem mjestu sa čak 19 bodova zaostatka iza Barcelone i 8 iza Atletico Madrida.

Mnogo je igrač koji su potpuno podbacili ove sezone i sada čekaju odluku uprave koja će neke igrače sigurno otpisati za narednu sezonu.

Jedan od igrača koji čeka tu odluku je Isco koji je imao sezonu za zaborav u Realu. Španac je već u zimskom prelaznom roku bio na korak od napuštanja Madrida, ali do toga na kraju ipak nije došlo.

Sada je taj odlazak još izvjesniji kada se uzme u obzira da Real planira dovesti velika pojačanja za narednu sezonu.

Nekoliko klubova strpljivo čeka konačno rješenje ove situacije i spremni su da dovedu igrača Reala u svoje redove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Manchester United, Manchester City i PSG su klubovi koji su opasno 'zagrizli' za Isca, a prema nekim navodima morat će izdvojiti i do 120 miliona eura ukoliko ga žele dovesti u svoje redove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.