Tottenham se sprema za finale Lige prvaka

Legendarni igrač je odlučio dati podršku Tottenhamu uoči finala Lige prvaka

Specijalni gost posjetio Spurse na treningu, Kane oduševljen: On je prava legenda!

S. Pašalić

Tottenham i Liverpool će 1. juna na stadionu Wanda Metropolitano odigrati finale Lige prvaka.

Oba tima se spremaju za ovaj meč, a Tottenham je danas na treningu iznenadio nekadašnji igrač Manchester Uniteda David Beckham.

Legenda tima sa Old Trafforda gledala je kako igrači Spursa treniraju uoči finala Lige prvaka, a nakon toga se slikao sa Mauricijom Pochettinom i nekim zvijezdama prvog tima.

Harry Kane je bio među igračima Tottenhama koji su nakon treninga ušli na društvene mreže kako bi komentarisali Beckhamovu posjetu.

"Sjajno je bilo provesti neko vrijeme s Davidom Beckhamom danas", napisao je Kane i još dodao: "Prava legenda igre!"

Pojavilo se nekoliko teorija o tome zašto se Beckham pojavio na treningu Tottenhama, a neki smatraju da je došao kako bi dao savjete igračima uoči finala sa Liverpoolom koji je ljuti rival Uniteda za koji je Beckham nekad igrao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.