Stavlja se zavjesa na još jednu sezonu

Određene sudije za posljednje kolo Premijer lige, tri meča u direktnom tv prijenosu

Admin Čaušević

Posljednje kolo Premijer lige BiH za sezonu 2018/2019 bit će odigrano za vikend. 

Obzirom da je već sve poznato utakmice 33. runde će se praktično igrati za prestiž. Svih šest susreta je na programu u subotu od 17 sati.

Šampion BiH, ekipa Sarajeva će gostovati GOŠK-u. Duel najbolje i najlošije ekipe ove sezone sudit će Luka Bilbija iz Prijedora. Meč iz Gabele će direktno prenositi Moja TV.

Kamere platforme Moja TV će biti i na stadionu Tušanj gdje snage odmjeriti Tuzla City i Željezničar. Za glavnog sudiju tog meča je delegiran Sabrija Topalović iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

BHT1 će prenositi susret sa Bilinog polja gdje će se sastati Čelik i Široki Brijeg. Pravdu na tom duelu će dijeliti Mateo Musa iz Čitluka.

Dragan Petrović iz Banja Luke će suditi utakmicu Zvijezda 09 - Zrinjski, Vladimir Bjelica je određen za glavnog sudiju susreta Radnik - Sloboda, dok će Irfan Peljto iz Sarajeva uputiti prvi i posljednji zvižduk na meču Mladost - Krupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.