Tri igrača na prodaju

Real ima jasan plan kako doći do 200 miliona eura

Admin Čaušević

Real Madrid će sigurno ovog ljeta dovesti niz igrača s namjerom da napravi konkurentan tim, prije toga Kraljevi će se morati riješiti nekoliko svojih zvijezda.

Dok se čeka predstavljanje novih pojačanja u kraljevskom klubu rade na odlascima. Plan Los Blancosa je da prodajom trojice igrača zarade 200 miliona eura.

Prema pisanju Marce Isco, Gareth Bale i James Rodriguez su ti koje je Florentino Perez odlučio prodati.

Sve trojica igrača su izrazila želju za ostankom u Realu kako bi započelil novi ciklus međutim njihovi dani u Madridu odbrojani.

Pravila o finansijskom fair playu sprejačavaju Pereza da dovodi nove igrače zbog čega mora prodati neke od zvijezdi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isco, Bale i Rodriguez definitivno spadaju u grupu u vrhunskih igrača i pronalazak novog kluba bi im ne bi trebalo predstavljati problem.

"Jedina" otežavajuća okolnost su iznosi koje Perez želi za njihove igračke kartone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.