Mbappea odale društvene mreže? Sve igrače jednog kluba je zapratio

Mlad i neiskusan

Mbappea odale društvene mreže? Sve igrače jednog kluba je zapratio

E. Škorić

Real Madrid je i dalje u mogućnosti da kupi Kyliana Mbappea, te je Francuz jedna od želja Zinedinea Zidanea.

Real planira da se pojača, a PSG-ov mladi napadač se već neko vrijeme spominje kao najveća želja Zinedinea Zidanea.

Mbappe je imao mali sukob sa trenerom Thomasom Tuchelom i Marca tvrdi da Real sada ima pravu šansu da dovede ovu zvijezdu u svoje redove.

„Kao trener, želim da obojica ostanu, ali to je nogomet, nismo naivni“, rekao je njemački trener, koji se osvrnuo na nedavnu simptomatičnu Mbappeovu izjavu o mogućem odlasku, a kojom je zakotrljana ogromna lavina.

U Parizu nema više sigurnosti kao prije, niko više ne misli da je to klub u kojem treba ostati na duže staze, a i dominacija koju ovaj tim ima u Francuskoj ne garantuje nikakav izazov za većinu igrača.

Sve to "gura" Mbappea ka Realu, a onda je mladi Francuz dodatno 'zakuhao' tako što je zapratio sve one glavne zvijezde Real Madrida na Instagramu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mbappea prati 28.9 miliona ljudi širom svijeta, on tek 250, a najnovije osobe koje je 'zapratio' su Marcelo, Karim Benzema, Sergio Ramos, Vinicius Junior, Luka Modrić, Gareth Bale, Raphael Varane...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Ma glupi fotosop
0 7
Zaštita Identiteta
Koji vam je s ovim glupim pokvarenim validatorom komentara?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi