"Skoknuo" do Dubrovnika

Zukanović "otkrio" kako izgleda Džekin nargila bar

Admin Čaušević

Nekoliko slobodnih dana uoči okupljanja zakazano za petak bh. reprezentativci su iskoristili za odmor poslije naporne sezone. 

Ervin Zukanović je u posljednjem kolu Serije A sa Genoom uspio izboriti opstanak u društvu najboljih, a prije dolaska u Sarajevo "skoknuo" je do Dubrovnika.

Iskusni defanzivac je na društvnoj mreži Instagram objavio "story" kako gleda finalnu utakmicu Europa lige između Arsenala i Chelseaja.

Zukanović je okršaj Topnika i Plavaca posmatrao iz dubrovačkog nargila bara "Ritual" čiji je vlasnik Edin Džeko.

Bh. reprezentativac je vjerovatno sasvim slučajno otkrio i unutrašnjost nargila bar koji je otvoren sredinom aprila.

U ovom ugostiteljskom objekat je prilikom nedavne posjete Dubrovniku boravio i najpopularniji fudbaler današnjice Cristiano Ronaldo.

Inače, bh. reprezentativci će se okupiti sutra na Ilidži, a u Finsku će otputovati narednog četvrtka. Meč s Fincima je na programu 8. juna, a duel s Italijanima tri dana kasnije. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.