Cristiano Ronaldo uživa u Dubrovniku: "Hvala partneru Džeki i hvala bratu Pjaniću"

Uživao u gradu na Jadranu

Cristiano Ronaldo uživa u Dubrovniku: "Hvala partneru Džeki i hvala bratu Pjaniću"

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo iznenadio je javnost dolaskom u Hrvatsku, tačnije Dubrovnik gdje je odlučio provesti praznike.

Igrači u Italiji dobili su nekoliko dana odmora zbog Uskrsa, a većina ih je to odlučila iskoristiti da putovanja. To je uradio i Ronaldo koji je na iznenađenje svih s porodicom doputovao u Dubrovnik gdje će boraviti par dana.

Ronaldo je jučer bio glavna atrakcija u ovom prelijepom gradu, a mnogi su se nadali da će ga sresti na ulici kako bi se mogli slikati s njim. Također, Ronaldo je jučer posjetio nekoliko lokala u Dubrovniku, a njegov "vodić" bio je Miho Obradović koji je vlasnik nekoliko lokala u ovom gradu.

Također, Obradović je nedavno otvorio novi lokal u Dubrovniku i to s bh. kapitenom Edinom Džekon. Naime, Obradović je sinoć na svojoj Facebook stranici objavio da je Ronaldo u njegovom društvu, te da je on bio njegov vodić kroz Dubrovnik. 

Očito je da su Džeko i Miralem Pjanić najzaslužniji što je Ronaldo odlučio da odmara u Dubrovniku, te su mu našli veoma dobrog vodića koji mu je pokazao sve čari ovog jadranskog grada.

"Hvala ti na pozivu. Vidimo se naredne godine. Hvala partneru Edinu Džeki i bratu Miralemu Pjaniću. Hvala Cristiano Ronaldo", napisao je Obradović.

Georgina se pohvalila fotografijom iz Dubrovnika: Pozirala u bikiniju i raspametila fanove

Ronaldo je nekoliko sati nakon posljednje utakmice, kako javljaju mediji u Hrvatskoj, privatnim avionim sletio u dubrovačku zračnu luku.

Tamo će par dana da se odmori i spremi za nove izazove. Svakako da su se Ronaldo i Georgina našli u centru pažnje medija, što je i sasvim očekivano.

Georgina se putem Instagrama odlučila 'pohvaliti' fotografijom iz Dubrovnika koja će sigurno izazvati dosta komentara. Naime, zanosna Argentinka pozirala je u bikiniju okrenuta s leđa.

Top Komentari

KRKAN
Od kada je Džeko vlasnik restorana 360? jednog od najskupljih i najluksuznijih restorana na Jadranu?, nije bio u Džekinom nargila baru, vec se Džekin partner u biznisu sreo sa Ronaldom u pomenutom restoranu, inace Džekin nargila bar je klasicni bar, kakvih u Sarajevu ima na pretek, informisite se novinari ;)
0 3
Samkodk
Dzeko i Pjanic najveci promoteri hrvatskog turizma. Bravo nasi patrioti..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti