Navijači ovo nisu očekivali

Ako slika iz radnje na aerodromu u Manchesteru ne upali alarme na Old Traffordu onda ništa neće

Endin Čaušević

Manchester United je u sezoni iza nas bio vjerovatno najveće razočarenje u engleskom Premiershipu.

Crveni đavoli su ponovo razočarali navijače svojom igrom i na kraju su završili tek na šestom mjestu. To znači da ćemo Manchester United naredne sezone gledati u Evropskoj ligi što je za njih veliki udarac.

Jasno je svima da je klubu s Old Trafforda potrebno da napravi velike promjene za novu sezonu i da se pokušaju vratiti u sami vrh jer im je tu i mjesto.

Jedan od portala iz Manchestera koji je privržen Unitedu objavio je zanimljivu fotografiju. Naime, fotograf tog portala je slikao radnju na aerodromu u Manchesteru koja je godinama bila u znaku kluba s Teatra snova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, navijači Uniteda bili su šokirani kada su vidjeli da se sada tu prodaju i dresovi Liverpoola koji je pravi hit u Engleskoj u prethodne dvije sezone.

Dresovi najvećeg rivala Uniteda sada su na velikom popustu i istaknuti su na samom ulazu u radnju. Navijači Uniteda su poslali poruku čelicima kluba uz fotografiju s aerodroma i poručili da ovo mora upaliti konačno njihove alarme.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.