Wijnaldumu ispao mobitel iz ruke dok je snimao live slavlja na Instagramu

Kakav maler

Wijnaldumu ispao mobitel iz ruke dok je snimao live slavlja na Instagramu

S. Grebović

Liverpool je sinoć došao do šestog naslova prvaka Starog kontinenta pobjedom na Tottenhamom od 2:0.

Po završetku utakmice uslijedilo je veliko slavlje igrača Liverpoola, koje se danas prenijelo i na ulice njihovog grada.

Kloppa i njegove heroje je na aerodromu u Liverpoolu dočekala čitava rijeka crvenih navijača. Igrači su sa zračne luke brzo sjeli u otvoreni autobus, kako bi prodefilovali ulicama Liverpoola i naslov prvaka Evrope proslavili sa svojim navijačima.

Neki su se malo i zanijeli u slavlju, pa je Wijnaldumu ispao mobitel iz ruke dok je snimao live na Instagramu. Telefon mu je brzo dodao jedan od redara, a kamera je zabilježila taj zanimljivi detalj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi