Majstorija bivšeg fudbalera Slobode

Gol koji je postigao Ahmetović rijetko se viđa na bh. terenima

Esmir Ahmetović autor je jednog od najljepših ovosezonskih pogodaka u 2. ligi Federacije BiH - Sjever.

Radnički je na Jošiku na kraju slavio sa 4:1 i ovosezonsko takmičenje završio na osmoj poziciji, a jedan od strijelaca u uvjerljivom trijumfu bio je Esmir Ahmetović, čiji je gol uistinu rijetkost na bh. terenima.

Ovaj fudbaler od ranije je poznat po dobrom izvođenju slobodnih udaraca, a sada je svoju specijalnost prezentovao i protiv Bosne Mionice, matiravši golmana Prljaču na fenomenalan način sa dvadesetak metara. Gol je dodatno uljepšalo to što niko od protivničkih fudbalera nije ni dodirnuo loptu.

Ahmetović je u našoj zemlji ranije igrao još za Slobodu i Bratstvo, jedno vrijeme bio je i član rumunske Timisoare, a igrao je i u Srbiji sa Sinđelić i Jagodinu.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Gol koji je postigao protiv Bosne pogledajte u priloženom videozapisu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.