Gareth Bale je velika želja Antonija Contea

Trener Intera želi imati jak tim s kojim bi prekinuo dominaciju Juventusa u Italiji

Conte se ne šali: Italijan želi da mu uprava Intera dovede zvijezdu Reala

S. Pašalić

Antonio Conte je nedavno i zvanično predstavljen kao novi trener Intera.

Italijanski stručnjak je odmah krenuo u potragu za pojačanjima pa se tako sa Interom već duže vrijeme povezuju Edin Džeko, Romelu Lukaku, Alvaro Morata, Federico Chiesa i dosta drugih igrača.

Conte želi imati jak tim za narednu sezonu, a kako je objavljeno u španskoj nogometnoj emisiji El Chiringuito, Gareth Bale je ima koje se pojavilo kao moguće pojačanje Intera.

Bale je već odavno na meti navijača Reala, a i trener Zinedine Zidane ne računa više na njega pa je Velšanin na izlaznim vratima kluba iz Madrida.

U emisiji se navodi da je Conte zamolio direktora Intera Beppea Marottu i sportskog direktora Piera Ausilija da dovedu Balea u Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očekuje se da će uprava Nerazzurra morati dovesti neka velika pojačanja kako bi se Inter uključio u borbu za naslov prvaka, ali i ostvarivanje dobrog rezultata u Ligi prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.