Voli da igra fudbal sa sinovima

I sin Mateo provocira Lea Messija: "Došao je i rekao mi da je on sada iz Liverpoola"

Endin Čaušević

Lionel Messi je u izjavi za argentinske medije priznao da mu je teško pao veoma loš kraj sezone u Barceloni.

Katalonci su osvojili titulu prvaka Španije, ali su doživjeli teške poraze u polufinalu Lige prvake protiv Liverpoola, te u finalu Kupa Kralja kada ih je nadigrala Valencija.

Messi je priznao da mu je taj kraj sezone itekako teško pao, ali da se pokušava maksimalno fokusirati na Copa Americu i nastup u dresu selekcije Argentine.

Nije mu lako bilo ni kući nakon mečeva protiv Liverpoola i Valencije jer ga je čak "provocirao" i sin Mateo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"S Mateom stalno igram fudbal i nekada voli da provocira nevjerovatnim izjavama. Neki dan smo se igrali kući i on je iz čista mira rekao 'Ja sam navijač Liverpoola koji te pobijedio, dolazim iz Liverpoola'. To je radio i za Valenciju nakon poraza u finalu i sutra mi je on rekao da navija sada za njih. Nevjerovatan je i čak slavi golove Real Madrida da iznervira starijeg brata Thiaga", rekao je Messi.

Messi sa suprugom Antonellom ima trojicu sinova Thiaga, Matea i Ciru.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.