Barcelona kupuje u Španiji, daje 120 miliona eura - ali ne za Griezmanna!

Kataloncima je potreban novi napadač

Barcelona kupuje u Španiji, daje 120 miliona eura - ali ne za Griezmanna!

Transfer sapunica Antoinea Griezmanna ušla je u drugu godinu. I prije kraja sezone 2017/2018 se špekulisalo da je Francuz blizu prelaska u Barcelonu, ali od toga nije bilo ništa.

Na kraju je Griezmann odlučio snimiti "dokumentarac" i tako saopštiti da ostaje u Atletico Madridu, ali su se ovog proljeća ponovo intenzivirale glasine da bi mogao preći u Barcelonu.

Pojavile su se čak i informacije da je sve dogovoreno, da Griezmann definitvno ovog ljeta ide u Barcelonu za 120 miliona eura, a navodno su procurili i detalji njegovog bogatog ugovora sa Kataloncima.

Međutim, kako vrijeme odmiče, sve je više napisa koji tvrde da od Griezmannovog transfera u Barcu neće biti ništa.

Iako su čelnici Barcelone "zagrizli" za Griezmanna, svlačionica nije oduševljenja njegovim potencijalnim dolaskom.

Navodno je čak i Messi intervenisao kod čelnika kluba i savjetovao im da "preskoče" Griezmanna i pokušaju vratiti Neymara.

Neymarov transfer će, međutim, biti jako teško realizovati, ali se Barcelona okrenula novoj meti i potencijalnom pojačanju u ofanzivi za kojim toliko traga.

Diaro AS tvrdi da Barcelona ozbiljno napreduje u naporima da osigura potpis Valencijinog Rodriga.

Ovaj 28-godišnji ofanzivac ima ugovor sa Šišmišima do 2022. godine, ali Diario AS piše da je Barcelona spremna aktivirati njegovu otkupnu klauzulu - u iznosu od 120 miliona eura.

Rodrigo, može igrati klasičnog špica, ali i na poziciji krila i svakako bi Valverdeovom timu donio dodatne opcije u napadu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, tek ostaje da se vidi da li će njegov transfer na Nou Camp zaista biti realizovan.

Inače, Rodrigo iza sebe ima solidnu sezonu u dresu Valencije. Upisao je 51 nastup u svim takmičenjima, postigao 15 golova i dodao 10 asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Robijasis1000
Kakav tekst i slika, Barcelona dovodi pojačanje,podnaslov ali ne Grizman, na slici Grizman,I o Morenu dvije rijeci, to mozete samo vi sa ss, RESPEKT, najjaci ste
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi