Haos u cijelom gradu

Veliko nevrijeme u Sarajevu: Kiša "potopila" hodnik na stadionu Grbavica

Endin Čaušević

Sarajevo je danas zahvatilo veliko nevrijeme, a kiša koja je padala jakim intenzitetom napravila je probleme širom glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Kiša je napravila totalni haos u Sarajevu u kojem je vladao totalni kolaps skoro sat vremena. Također, zbog kiše je odgođen i trening bh. reprezentacije pred put u Finsku.

Zmajevi su trebali danas trenirati na Grbavici i odraditi posljednji trening pred sutrašnji odlazak u Finsku. No, veliko nevrijeme je promijenilo planove, te jednostavno nije bilo mogućnosti da se trening odradi.

Kiša je napravila problem u prostorijama stadiona Grbavica gdje je zbog velike količine vode poplavio hodnik. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja najbolje pokazuje u kakvom su stanju prostorije u "unutrašnjosti" Grbavice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.