Na pragu potpisa za Zrinjski

Irfan Hadžić odabrao? · Saznajemo

Edmir Škorić

Napadač Radnika iz Bijeljine Irfan Hadžić sve je bliže prelasku u redove Zrinjskog.

Hadžić je imao sjajnu sezonu s Radnikom, pa se našao na radaru nekoliko klubova iz vrha Premijer lige BiH, ali i klubova iz inostranstva.

Iako još nije potvrđeno, čini se da je u ovom trenutku Hadžić blizu potpisa za Zrinjski, a željeli su ga i Tuzla City, Željezničar i Sarajevo.

U toku su pregovori i mogla bi se očekivati skora finalizacija transfera koji će sasvim sigurno biti jedan od najvećih i najznačajnijih ovog ljeta u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prošloj sezoni je Hadžić bio prvi strijelac Radnika sa 10 golova na 32 premijerligaška meča, a imao je i četiri asistencije.

Ovaj 25-godišnji napadač iza sebe ima inostrano iskustvo i sasvim sigurno bi bio od velike korisit ekipi Zrinjskog koja naredne sezone, kao i svake, želi da osvoji titulu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.