Miljan Govedarica blizu potpisa za HŠK Zrinjski?

Doskorašnji fudbaler Zvijezde 09 trenutno bez angažmana

Miljan Govedarica blizu potpisa za HŠK Zrinjski?

Zvijezda 09 je uspjela osigurati opstanak u svojoj prvoj sezoni Premijer lige BiH. Ipak, u narednoj će biti bez jednog od najboljih igrača u proteklom periodu - Miljana Govedarice.

Sjajni ofanzivac je na kraju takmičarske sezone u BiH odlučio napustiti Zvijezdu 09, nakon što je u klubu iz Etno sela Stanišići proveo proteklu godinu i pol.

S obzirom na ono što je pokazivao u dresu Zvijezde 09 u PL, nema sumnje da će Govedarica uskoro dobiti novi angažman.

On bi mogao biti i Pod Bijelim brijegom. Naime, Miljan Govedarica je navodno blizu potpisa ugovora sa viceprvakom BiH, HŠK Zrinjski.

Govedarica je u minuloj sezoni upisao 21 nastup u Premijer ligi BiH, te je postigao šest golova i upisao tri asistencije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

25-godišnji ofanzivac je posebno dobro igrao u finišu sezone kada se Zvijezda 09 borila da osigura opstanak u eliti.

Osim Zvijezde 09 Miljan Govedarica je u svojoj karijeri, u našoj državi, nastupao još za Slaviju, Slobodu i Olimpik, dok je jedno vrijeme proveo u Srbiji - u FK Donji Srem.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi