Predsjednik kluba sa Grbavice

FK Željezničar: Nihad Selimović podnio ostavku!

Admin Čaušević

Nihad Selimović je podnio ostavku na predsjedničku funkciju u FK Željezničar.

Nekoliko dana pred sjednicu Skupštine FK Željezničar je ostao bez predsjednika jer je Nihad Selimović podnio ostavku.

Sjednica je zakazana za 15. juni, a neki članovi Upravnog odobro su odlučili dati svoje mandate na raspolaganje dok je Selimović otišao korak dalje te je podnio ostavku. 

Selimović je na kormilo najtrofejnijeg bh. kluba stigao u decembru prošle godine, a na Grbavici će se zadržati svega šest mjeseci. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odlazak Selimović je nastavak turbulentnog perioda kroz koji prolazi FK Željezničar već neko vrijeme, a sve je kulminiralo nedobijanjem licence za evropska takmičenja. 

Ranije su ostavke podnijeli  predsjednik Nadzornog odbora, Midhat Terzić, a njemu su se nezvanično pridružili Almir Hodžić i Enis Džihanić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.