Mladi veznjak ima obavezu pojavit se na prozivci NK Čelik, a vidjet ćemo hoće li novi šef struke ozbiljno računati na njega u narednoj sezoni

Mladi nogometaš se vraća u NK Čelik

Mahir Mehić završio epizodu u NK Metalleghe

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nalaze se na odmoru, a s pripremama za novu sezonu prema najavama trebali bi krenuit oko 20-tog juna. 

Zeničani u narednoj sezoni imaju veće ambicije nego u prošloj, a vidjet ćemo hoće li uspjeti u svojim planovima. Kada je u pitanju igrački kadar, kao i svaki prelazni period tu će biti dosta promjena, odlazaka, ali i dolazaka.

Igrači koji su pod ugovorom poput Jamaka, Okića, Dedića, Vrhovca, Grahovca sigurno će se pojaviti na prozivci, a tu će biti još jedno novo (staro) ime. Mahir Mehić 21-godišnji veznjak ima obavezu da se javi na prozivku NK Čelik, budući da mu je istekla šestomjesečna posudba koju je odradio u ekipi Metalleghe.

Za klub iz Jajca u prošloj polusezoni ovaj defanzivni veznjak odigrao je 13 utakmica, te je upisao i jedan gol na svome kontu. Budući da je u prvom dijelu sezone u sedam navrata nastupio za NK Čelik u Premijer ligi, svakako da je prošla sezona za mladog nogometaša i više nego zadovoljavajuća.

Mladi Mehić s klubom iz Zenice ima ugovor do ljeta 2021. godine i vidjet ćemo hoće li novi šef struke računati na ovog borbenog nogometaša ili će ponovo negdje na posudbu, gdje će imati veliku minutažu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.