Kolektivni godišnji odmor na Bilinom polju
Bilino polje danas je bilo zaključano, jer su zaposlenici kluba na kolektivnom godišnjem odmoru, tako da ćemo u narednim danima vjerovatno biti uskraćeni za informacije kada su u pitanju crno-crveni

Nije poznato ko će naslijediti Cihata Arslana

Kolektivni godišnji odmor na Bilinom polju

D. Kurbegović

Na Bilinom polju nakon par dana u kojima su doveli nekoliko novih nogometaša za koja se smatra da će u narednoj sezoni biti pojačanja za Čelik, nema novih informacija.

Danas je na službenom ulazu stadiona Bilino polje, na koji u prostorije kluba ulaze uposlenici kluba nalazila se obavijest da su čelnici kluba, kao i zaposlenici na kolektivnom godišnjem odmoru do 8.jula.

Svakako zanimljiva situacija, budući da su na Bilinom polju najavili da bi za 10-tak dana trebali krenuti s pripremama za narednu sezonu. O novom treneru nikakvih novosti, međutim uzimajući u obzir da je klub već angažovao neke igrače, stiče se dojam da rukovodstvo kluba već u "pripremi" ima trenera, koji će voditi klub u narednoj sezoni i s kojima su ciljano i dovodili nove igrače. Novi trener bi ponovo trebao da bude iz Turske, ako ne bude nekih nepredviđenih stvari.

Kada je u pitanju igrački kadar od standardnih igrača ugovori su istekli Harisu Dilaveru, Marinu Jurini i Fenanu Salčinoviću, ali nije još poznato hoće li neko od njih trojice ostati na Bilinom polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako su čelnici kluba najavljivali i putem zvanične stranice da će nakon završetka sezone organizovati "veliki" press na kojem će otvoreno govoriti o svom dosadašnjem radu, planovima za naredni period, imenovanju novog trenera, ali i dugo očekivanoj Akademiji NK Čelik, od toga očito neće biti ništa, jer kao što smo već gore pisali svi u klubu su na kolektivnom godišnjem odmoru.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Disha
Gasi tursku prciju,..gotovi ste ove godine.Ni Tito vas spasio ne bi.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi