Branislavu Ružiću istekao ugovor s NK Zvijezda Gradačac
Ružić je u Čeliku pokazao da može braniti na visokom nivou, s toga ne treba iznenaditi ako u narednoj sezoni ponovo bude branio za neki klub u Premijer ligi BiH

Iskusni golman želi novi izazov u karijeri

Branislavu Ružiću istekao ugovor s NK Zvijezda Gradačac

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Zvijezde iz Gradačca sezonu u 1.ligi FBiH završili su na petoj poziciji. Bilo je dosta turbulencija u ovom klubu, ali na kraju mirno se privelo prvenstvo kraju, te je klub završio sezonu u gornjem dijelu tabele.

Sigurno da će i ovog ljeta biti dosta odlazaka i dolazaka u klub iz Gradačca. Jedan od igrača kojem je istekao ugovor sa Zvijezdom je i 30-godišnji čuvar mreže Branislav Ružić.


Ružić je u zimskom prelaznom roku iz zeničkog Čelika prešao u Zvijezdu, te je u drugom dijelu sezone upisao 12 nastupa. Da će teško ostati u Gradačcu, ovaj golman potvrdio je i za SportSport.ba

"Istekao mi je ugovor i mogu kazati da sam okrenut novim izazovima u karijeri. Bilo mi je lijepo polusezonu u Zvijezdi i iz ovog kluba nosim lijepe uspomene. Razmotrit ću sve ponude, nadam se da ću u narednoj sezoni ponovo braniti u Premijer ligi. Pokazao sam da mogu braniti na visokom nivou i kada sam raskinuo ugovor nisam želio da budem bez kluba, mogu biti zadovoljan cjelokupnom sezonom jer sam branio ukupno za Čelik i Zvijezdu na 30 utakmica", kazao je za SportSport.ba Branislav Ružić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo Ružić je imao veoma dobru polusezonu u Čeliku, ali zbog dugova prema njemu na kraju se razišao sa Zeničanima, te je polusezonu branio u Zvijezdi. Osim Čelika i Zvijezde branio je u Radničkom, Mladosti, Kolubari, Napredku i Radniku iz Bijeljine.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino69
20-godisnji golman HAHAHAHAHAHAHHA
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti