Stiže iz Zvijezde 09

Miljan Govedarica potpisao za HŠK Zrinjski · Zvanično

E. Čaušević

HŠK Zrinjski u četvrtak počinje pripreme za novu sezonu kada će biti održana prozivka, ljekarski pregledi i lagani trening.

Mostarski klub će veći dio priprema odraditi u Sloveniji, a nakon toga čekaju ih mečevi u prvom prekolu Evropske lige. Plemići su već počeli pripreme što se tiče igračkog kadra.

U prethodnom periodu nekoliko igrača je dobilo sporazumni raskid saradnje i sada se Pod Bijelim brijegom očekuju pojačanja za izazove u novoj sezoni.

Zrinjski je potvrdio danas da je Miljan Govedarica novi igrač ovog kluba kako je SportSport.ba ranije i najavio. Ovaj 25-godišnji krilni napadač stiže iz Zvijezde 09, a sa Plemićima je potpisao ugovor na dvije godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govedarica je u prošloj sezoni u dresu Zvijezde 09 odigrao 22 utakmice i postigao je šest golova iz tri asistencije. Pored Zvijezde 09 igrao je još za Slaviju, Olimpik, Slobodu i Donji Srem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.