Golman mlade reprezentacije seli u Mostar

Kenan Topolović do kraja sedmice potpisuje za HŠK Zrinjski?

O. Lekić

Golman mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Kenan Topolović, karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Zrinjskom.

Početkom godine Topolović je stigao u Borac iz zaprešičkog Intera i u banjolučkom klubu je opravdao očekivanja.

Branio je na visokom nivou, jedan je od najzaslužnijih za povratak Borca u Premijer ligu, a njegove dobre partije nisu ostale nezapažene pa je postao i mladi reprezentativac.

Odmah po završetku sezone njegovo ime počelo se povezivati sa brojnim premijerligaškim klubovima s obzirom da mu je s Borcem istekao amaterski ugovor, a čini se da je i špekulacijama o njegovoj budućnosti došao kraj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, kako SportSport.ba saznaje od izvora bliskih mladom reprezentativcu, do kraja sedmice bi trebao potpisati trogodišnji ugovor sa mostarskim Zrinjskim.

Podsjetimo, u drugom dijelu sezone Topolović je za Borac branio u 11 utakmica, šest puta je sačuvao mrežu netaknutom, a na Malti je nedavno debitovao za mladu reprezentaciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.