Bit održana u subotu

Odabrana lokacija za sjednicu Skupštine FK Željezničar

Admin Čaušević

Skupština FK Željezničar će zvanično biti održana u subotu, a konačno je poznato i mjesto održavanja. 

Nakon što je klub sa Grbavice dobio nekoliko odbijenica, prije svih od hotela Bristol, dogovoreno je da se sjednica Skupštine FK Željezničar održi na Mašinskom fakultetu, u sali 101.

Početak sjednice, koja će zbog svih dešavanja u najtrofejnijem bh. klubu posljednjih sedmica biti veoma interesantna, je zakazan za 11 sati.

Inače, mediji će na sjednici moći prisustvovati do usvajanja Dnevnog reda, a o svim dešavanjima će biti informisani nakon okončanja sjednice.

Jedna od tačaka skupštine se odnosi na potvrđivanje razrješenja predsjednika i članova UO te imenovanje novog predsjednika i članova UO.

Na sjednici će biti potvrđeno i razrješenje dužnosti predsjednika i članova Nadzornog odbora te imenovanje njihovih nasljednika.

Članovi skupštine razmatrat će Izvještaj o radu Upravnog i Nadzornog odbora, a Skupština kluba će na osnovu sporazuma o regulisanju međusobnih odnosa SD i FK Željezničar iz 2016. godine i ugovora o razmjeni nekretnina iz 2018. godine dati mišljenje o daljenjem postupanju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, u jednoj od tački dnevnog reda raspravljat će se i o priprema za izbornu Skupštinu kluba koja bi trebala biti održana početkom naredne godine.

Svoj dolazak i to organizovani su najavili i navjerniji navijači FK Željezničar, popularni Manijaci. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.