Dan iz snova za Belgijanca

Navijači Reala su za Hazarda imali samo jedan zahtjev, a on ga je odmah ispunio

Endin Čaušević

Eden Hazard danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida.

Belgijanac je s kraljevskim klubom potpisao ugovor na pet sezona i dočekan je zaista kraljevski na Santiago Bernabeu. Na tribinama je bilo preko 50.000 navijača što se nije desilo još od dolaska Cristiana Ronalda 2009. godine.

Hazard je bio oduševljen kada je izašao na teren jer nije mogao da vjeruje koliko navijača ga je dočekalo. Odlučio je da ih pozdravi, a oni su od njega imali samo jedan zahtjev.

S tribina se moglo čuti da Hazard poljubi grb Real Madrida što je on odmah bez razmišljanja uradio. To nije ništa čudno jer je oduvijek govorio da mu je san da zaigra u dresu Reala.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.