Real Madrid novog igrača uvijek fotografiše na istom mjestu

Tradicija Kraljeva

Real Madrid novog igrača uvijek fotografiše na istom mjestu

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Eden Hazard karijeru će nastaviti u dresu Real Madrida s kojim će danas potpisati petogodišnji ugovor.

Hazard je prošao uspješno ljekarske preglede, a sada se očekuje zvanično potpisivanje ugovora na kojem će se medijima obratiti belgijski igrač kao i predsjednik Kraljeva Florentino Perez.

Nakon toga Hazard će po prvi put u dresu Reala izaći na teren Santiago Bernabeua, a na tribinama ovog stadiona već se nalazi preko 50.000 navijača ovog kluba.

To se zadnji put desilo prije deset godina kada je Cristiano Ronaldo došao u Real Madrid iz Manchester Uniteda. No, zanimljivo da su Kraljevi zadržali tradiciju objave fotografija novih igrača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svaki novi igrač koji dođe na Bernabeu na ljekarskim pregledima se slika na istom mjestu, pa skoro u identičnoj pozi. Ovo je tradicija koju Kraljevi već čuvaju više od deset godina.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Koliko prst ima onaj crnac brate
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi